HET VIRTUELE BUREAU

FILOSOFIE

Het virtuele bureau richt zich op opdrachtgevers die maatwerk, kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid op prijs stellen. Het bureau wordt gevormd door een groep zelfstandige, specialistische bedrijven die regelmatig gebruik maken van elkaars kennis om gezamenlijk tot een beter resultaat te komen. Door gebruikmaking van elkaars kennis en specialisatie zijn we in staat ieder individueel onze kwaliteit te verhogen. De bedrijven vormen ook een flexibel en hecht team dat – waar opdrachtgevers en wij dat willen – snel tot samenwerking en resultaten kan komen. Daarnaast zorgt de samenwerking er voor dat gemakkelijker aan grote projecten en binnen krappe tijdslimieten kan worden gewerkt. 

De essentie is dat het bureau binnen het model de ruimte heeft om integraal en multidisciplinair op hoog niveau te werken, afgestemd op de vragen vanuit de markt, waarbij uitwisseling van kennis, flexibele inzet en synergie zorgen voor meerwaarde. Door de individuele bedrijven wordt er met ondernemersgeest gewerkt en kunnen de kosten laag worden gehouden.

Het gaat ons er om dat u en wij steeds in staat zijn om, waar nodig, de sterkste keten te kunnen formeren om hiermee een optimaal resultaat te bereiken.